Academy: futureproof ontwikkelen

Meer dan alleen ontwikkeling

Om een leven lang te kunnen ontwikkelen heb je wel de juiste tools, trainers, coaches en kennis nodig. Onze academy werkt samen met trainers, sprekers, coaches en vanuit samenwerkingen zodat ieder hun eigen ervaring expertise meenemen. 

TMA Methode  
ontwikkel jezelf

Om werkzoekenden, omscholers of (nieuwe) medewerkers te ondersteunen bij hun ontwikkeling werken we met de TMA methode. Onze talentmanagers zijn gecertificeerde TMA professionals die de methodiek achter de TMA kunnen toepassen op verschillende doelgroepen.

 De TMA methode is een talentmanagement-tool die inzicht geeft in je drijfveren en talenten en daarmee richting kan geven aan de ontwikkeling van competenties en nieuwe ontwikkelmogelijkheden. Als je wilt omscholen is het een gedegen startpunt om vanuit de TMA in gesprek te gaan en te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn en waar je passie voor hebt. We bieden de TMA methode aan als loopbaaninstrument en/of tijdens onze talentprogramma’s. Wil jij als werkzoekende of omscholer meer weten of de methode en wat onze mogelijkheden zijn? Bel ons gerust of kijk op TMA Methode.

Coaching en begeleiding
persoonlijk en op maat

 Als jong talent kun je vaak wel wat goede begeleiding gebruiken. Zowel vanuit je werkgever als vanuit een organisatie die weet wat erop je af gaat komen. Naast persoonlijke ontwikkeling bieden we ook persoonlijke coaching aan. En daarnaast kun je gebruik maken van een gecertificeerde loopbaancoaching.

Kennis- en inspiratiesessies
MeetUp tot aan training

Tegenwoordig kunnen we er niet meer om heen; de digitale wereld is overal en neemt alleen maar toe. We bieden daarom regelmatig in samenwerking met anderen digitale kennissessies; Van cybersecurity tot aan Persoonlijke leiderschap. Maar wij houden vooral van oprechte aandacht; daarom doen we niet alleen maar alles digitaal. Dus kun je bij ons ook terecht voor life experiences of voor een gezellige baanborrel (uiteraard houden we op dit moment zorgvuldig rekening met de covid-19 ontwikkelingen en staat de gezondheid van een ieder voorop).

Denk jij een interessante bijdrage te kunnen leveren aan Partida op het gebied van kennissessies, uitwisseling of trainingen? Bel of mail zodat we eens kunnen kennismaken.