Deeltijd ontwikkelen

Deeltijd ontwikkelen 

Leren en werken in deeltijd kan in veel verschillende beroepsrichtingen. Wij bieden deeltijd opleidingskansen aan voor zowel MBO 3 en 4 als HBO deeltijd medewerkers. Leren en werken is een passend instrument als je een voorkeur hebt om in de praktijk jezelf te kunnen ontwikkelen, werkervaring op wil gaan doen en daarnaast inkomen nodig hebt vanwege je persoonlijke situatie. Daarnaast zijn deeltijd trajecten interessant om je om- of bij te scholen zodat je futureproof de toekomst tegemoet kan gaan.

Voordat je mag starten aan een deeltijdopleiding heb je vaak een leerbaan nodig. Wij maken graag met je kennis om te bepalen of wij je daarbij kunnen ondersteunen en je mogelijk als uitzendmedewerker kan starten in een leertraject.

Voor de start van een leerbaan in september 2021 is het verstandig om nu al te gaan zoeken. In bepaalde beroepsgroepen is er veel vraag naar BBL-ers of deeltijd medewerkers. Partida richt zich met name op leerbanen in de Zorg sector, de IT sector en de Zakelijke Dienstverlening. Met name in de dienstverlening bieden we leertrajecten die doorgroeimogelijkheden bieden; van MBO 4 naar een MBO trainee. 

Schrijf je in via ons sollicitatieportal