ons beeld van service

part of our service

Wij werken graag met jong talent. En met organisaties die ook geloven in de kracht van jong talent. Dat willen we zorgvuldig doen met oprechte aandacht en volgens afspraak. Daarnaast willen wij meer dan alleen werk aanbieden volgens de richtlijnen van de geldende cao’s, binnen de regelgeving, marktconform en met perspectief.

1

Werken volgens heldere richtlijnen

Zowel wettelijk als vanuit privacy oogpunt werken wij uitsluitend met gecertificeerde systemen voor de verwerking van je persoonsgegevens. Als we je als kandidaat ergens voorstellen, geef je daar zelf toestemming voor en alleen met de intentie om volgens onze dienstverlening een kansrijke baan, werk, programma, training of opleiding te vinden. We zijn er voor je, zolang als nodig.

2

AVG proof werken en leren

We hebben een privacybeleid waarin we omschrijven hoe we omgaan met data, gegevens en de verwerking daarvan. Maar ook wat we verwerken en waarom. Helder en simpel. Maar het blijft werken met mensen dus mag jij altijd aangeven wat je wel en niet wilt. En wij geven aan of en hoe we je dan kunnen helpen. En nog steeds met alle plezier. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op onze dienstverlening. Part of our service.

3

Samen vieren we het succes!

Als we succes hebben dan vieren we dat samen. En delen we dat graag met anderen. Want alleen met elkaar, in samenwerking met organisties, werkzoekenden en hard werkende mensen kunnen we onszelf als organisatie maar ook jullie verder helpen naar meer dan alleen werk. Ben jij tevreden of heb je juist een klacht? We horen het allebei heel graag, want leren en ontwikkelen doen we ons leven lang.