ons begin en doel

startpunt voor nieuwe ervaringen

Meer dan alleen werk. Nieuwe ervaringen op doen. Futureproof leren, ontwikkelen en samen groeien. Met plezier, ruimte en energie werken aan de uitdagingen die er in de maatschappij liggen. Voor young professionals, junior, starter en deeltijd medewerkers (dus ook omscholing). Bij organisaties die advies nodig hebben onmtrent jonge instroom, het toekomstbestendig maken van de organisatie of jong talent willen vinden en binden. Met aandacht voor regio’s waar jong talent minder snel naar toetrekt; de krimpregio’s. 

Achtergrond

Bij Partida willen we graag werk en ontwikkeling creeren voor jong talent. Aan de ene kant adviseren we organisaties en aan de andere kant kunnen we jong talent helpen te groeien.  Voor beide een nieuw startpunt. 

Het verhaal achter de sinaasappel
Van buiten glanzend, rimpelig, divers en veelkleurig. Maar ook opvallend en fris. En de verrassing komt van binnen want elke sinaasappel smaakt weer anders; de ene fris en sappig, de andere zoet of bitter. Elke young professional heeft ook zijn eigen inhoud: de buitenkant van opleidingen en achtergrond is mooi om te zien maar de smaak, datgene wie jij bent komt van binnen. Dat is waar Partida voor staat. Young professionals helpen ontwikkelen in werk, talent- of traineeprogramma, leerbaan en het samenbrengen met een passende organisatie. Met aandacht voor jou en de opdrachtgever. Zolang als we nodig zijn, werken we samen aan beide gedachten.

Visie

Groeien en ontwikkelen begint bij jezelf maar de grootste stappen maak je samen. Om daar te komen heb je een fijne match nodig tussen werknemer en werkgever. En kijk je wat de werknemer en werkgever nodig hebben om tijdens het dienstverband elkaar te blijven prikkelen. We helpen de organisaties daarbij met advies en mogelijke ontwikkeling van de juiste producten.

Oprechte aandacht, no-nonsense communicatie, goede begeleiding van proces en ontwikkeling en hard werken maken dat we samen succesvol worden. We blijven zolang als we nodig zijn, en niet langer. 

Ons doel

Wij willen bijdragen aan een Leven Lang Ontwikkelen. We willen meer bieden dan alleen werk. Futureproof werk. Zo helpen we young professionals bij de eerste stappen in hun loopbaan en creeren we samenwerkingen met organisaties uit Overheid, Onderwijs, Dienstverlening en IT. Zij hebben de kansen om talentvolle kandidaten die meer willen dan alleen werk in te zetten, te helpen groeien en samen succes te vieren. Dat doen we op de Noordelijke arbeidsmarkt met als maatschappelijk doel meer aandacht te hebben voor de kansen in de krimpregio’s; want ook daar kunnen young professionals van grote waarde zijn.

Waar wij voor staan

We werken met oprechte aandacht voor professional en organisatie.
We zijn er zolang als nodig, en niet langer.
Bij ons is afspraak ook echt afspraak.
We bieden meer dan alleen werk. Waar het kan futureproof.
We willen groeien en ontwikkelen, net als jij.
We leren van fouten, maar bovenal herstellen we ze.
No-nonsense werkwijze en communicatie.
We werken samen aan de leerbehoefte en leercultuur van Noord-Nederland