ons verhaal

punto de partida

Een leven lang ontwikkelen. Futureproof ontwikkelen, groeien en werken. Dat is waar wij ons voor inzetten. Met meer dan tien jaar ervaring in de advisering van organisaties, werving & selectie van jong talent en het ontwikkelen van traineeprogramma’s en/of passende deeltijd opleidingen, denken wij je goed te kunnen helpen. Maar bovenal met enthousiasme, een groot netwerk en volgens afspraak. Want de eerste of volgende stap in je loopbaan, is ons startpunt voor een succesvolle persoonlijke ontwikkeling. We werken vanuit de regio met opdrachtgevers die net als ons aandacht hebben voor werk en ontwikkeling.

Achtergrond

Wij zijn een jonge organisatie die de jonge generatie talenten van nu ondersteunt bij het vinden van een passende baan en leerkansen. Maar daar houden we niet op. Ook tijdens het werk blijven we zolang als nodig begeleiden en prikkelen. 

Het hoe & waarom

Service

Wij werken niet voor, maar met elkaar. Aandacht kenmerkt onze werkhouding. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie of voor je ontwikkeling. Een ding staat; we luisteren zo lang als nodig.

Wat we doen

Werkwijze

Ons werk is mensenwerk. Dat willen we zorgvuldig en goed doen. In onze dienstverlening werken we volgens de AVG richtlijnen en hebben we onze eigen kernwaarden. Maar ook wij maken wel eens een fout. Daar leren we graag van. 

Hoe we dat doen