kandidaten

Wat jouw talent nodig heeft

Wat je studie achtergrond of ervaring ook is; wij helpen jong talent en young professionals bij de eerste of vervolgstappen naar werk, deeltijd ontwikkelen of een traineeprogramma. Futureproof werk. Want of je aan de start van je loopbaan staat of aan het begin van een nieuwe reis in de werkende wereld; leren en ontwikkelen doen we ons leven lang en is noodzakelijker dan ooit te voren.

Traineepart: starter
traineeship

Als je een mbo-4 of hbo/wo diploma behaald hebt kun je aan het werk in je eigen vakgebied. Wil je naast werk jezelf ook blijven ontwikkelen en/of zelfs verder specialiseren? Wij helpen je graag aan een passende traineebaan binnen Overheid, Dienstverlening of IT/OT. Past een specialistische rol goed bij je? Ons expertprogramma geeft je de juiste vaardigheden en coaching om daarin verder te ontwikkelen.

Starter naar junior

Nextpart: junior
doorgroei programma

Je eerste jaren zitten erop als startende professional maar nu wil je doorgroeien, het volgende hoofdstuk van je loopbaan starten. En na je traineeship of startersfunctie wil je niet helemaal alleen verder bedenken welke mogelijkheden er zijn. Je wilt aan het werk in een uitdagende functie en de ruimte krijgen om jezelf als professional verder te ontwikkelen. Ons programma helpt. 

Junior naar medior

Deeltijd: opleiden en ontwikkelen 
mbo 3/4 leren en werken

Onze talentmanagers kunnen je op MBO niveau 3/4 of HBO deeltijd niveau begeleiden naar deeltijd leerbanen. Je werkt dan maximaal 4 tot 4,5 dag(en) per week en volgt een deeltijd studie. Daarnaast ontvang je begeleiding en coaching voor je persoonlijke ontwikkeling en kun je vanuit de Academy groeien door talentmanagement en passende workshops. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. 

Deeltijd leren en werken

Academy: talentontwikkeling 
werk aan je persoonlijke start en ontwikkeling

Vanuit onze academy bieden we talentontwikkeling en coaching aan. Daarbij maken we onder andere gebruik van de TMA methode maar organiseren we ook diverse workshops gericht op loopbaanontwikkeling. Vanuit de TMA geven we je inzicht in je drijfveren, talenten en mogelijke ontwikkelingmogelijkheden.

Persoonlijke ontwikkeling

Waar wij jouw talent kunnen inzetten

Wil jij graag werken aan een maatschappelijke opdracht? Misschien werk je graag aan de veiligheid van software en computersystemen. We hebben in twee domeinen regelmatig vacatures. Staat er geen passende kans tussen, neem gerust contact op.

OVERHEID & ONDERWIJS 

Werken in het domein Overheid & Onderwijs is werken aan relevante, maatschappelijke opdrachten, projecten en/of vraagstukken. Je hebt te maken met zowel je collega’s van bijvoorbeeld een gemeente maar daarnaast werk je voor burgers, ondernemers, maatschappelijke organisaties of juist commerciële partijen die diensten verlenen voor de gemeente. Werken binnen domein Overheid & Onderwijs betekent dynamiek, verandering en diversiteit maar ook samenwerken, luisteren en in gesprek gaan.  

DIENSTVERLENENDE SECTOR (BREED)

We hebben een brede ervaring binnen het netwerk van de dienstverlening. Zowel binnen het MBK, de semi-overheid als dienstverlenende organisaties kun je leren, werken en ontwikkelen. De meeste functies zie je op het gebied van klant contact, administratieve ondersteuning, marketing en pr, ict en communicatie of trainee managementfuncties.

IT & OT

Werken in de ICT en dienstverlening vraagt om specialisten. Want een firewall en antivirussoftware zijn tegenwoordig niet meer voldoende om een organisatie te beveiligen tegen indringers. Cyber Security is daarom van groot belang. Maar ook een gemeente werkt steeds vaker met Big Data en kan jou een uitdagende onderzoekswerkplek bieden.