Traineepart: traineeship voor starters

traineeship voor startende professionals

Als starter heb je veel keuze qua programma’s en welke het beste bij jouw past kunnen wij niet vertellen. Maar uit onze eigen (trainee) ervaringen en door onze werkervaring weten we waar trainees blij van worden. Tegelijk denken wij dat niet iedereen baat heeft bij hetzelfde programma of dezelfde lengte. Daarom werken wij vanuit maatwerk in het trainee- of het expertprogramma. Beide in een netwerk vol interessante organisaties en mensen. En dat doen wij niet alleen voor hogeropgeleiden want we werken ook met MBO traineegroepen, zo leren we van elkaar en bieden we ook perspectief tot groei voor de praktijkgerichte opleidingsgebieden. 

MBO trainee

Uniek in Noord-Nederland; MBO-4 afgestudeerden kunnen via Partida aan de slag als MBO 4 trainee. Dat betekent werken aan praktijkgerichte werkzaamheden, waardoor je volop ervaring op doet. Maar ook, leren en ontwikkelen, als professional waardoor jij je horizon kan gaan verbreden en kan gaan proeven aan werken op HBO niveau.

Want wie dat wil kan na 8 tot 12 maanden tijdens het MBO traineeprogramma al starten met een HBO deeltijd opleiding. Op die manier werk je niet alleen aan je groei als MBO trainee maar stoom jij jezelf ook klaar voor een toekomst als HBO professional. 

learn more

HBO/WO trainee

Een traineeprogramma voor recent afgestudeerde HBO/WO-ers die graag aan de slag willen binnen overheid, onderwijs, dienstverlening of de IT sector. Je werkt aan je eigen ontwikkeling, maakt nieuwe avonturen mee en leert jezelf kennen. Je kunt daardoor scherpere keuzes maken, doorgroeien en bovenal plezier maken.

Onze trainees willen we perspectief bieden door na het traineeship als junior door te kunnen groeien, met een eigen programma specifiek gericht op de uitdagingen van een junior medewerker; the next part.

learn more

Traineeprogramma

Een talentprogramma voor trainees die zich willen ontwikkelen tot professional in het vakgebied waarvoor ze zijn afgestudeerd. Maar als trainee weet je vaak nog niet hoe de praktijk eruit ziet. Of je komt er achter dat de praktijk net even anders werkt dat je in eerste instantie voor ogen had. Het partalent programma maakt je zelfbewust, geeft je uitdaging en ontwikkeling om zelf de leiding te nemen over je ontwikkeling. Dus ben jij de alleskunner, generalist, breed opgeleide HBO/WO-er die wil dromen, doen en ontdekken? 

Het traineepart programma is geschikt voor diverse opleidingsachtergronden; van sociaal domein, planologie tot aan communicatie.

learn moreIk wil meer informatie ontvangen

Expertprogramma

Een expertprogramma voor trainees geeft recent afgestudeerde specialisten net datgene meer dan een algemeen ontwikkelprogramma. Want naast persoonlijke groei zal je in deze programma’s ook verdiepende kennis op doen, meedraaien in specialistische kennissessies en opdrachten en zal je worden klaargestoomd om specifiek een bepaalde functie uit te gaan voeren. Je kunt hierbij denken aan Cyber Security, Developers, Zorgspecialisten, Financials, Changemanagement en vergelijkbare specialistische functies. 

Een expertprogramma is geschikt voor specialistische opleidingsachtergronden en is in de meeste gevallen maatwerk in samenwerking met de betrokken organisatie.

learn more